Konica Minolta Bizhub nodig voor op kantoor?

Wanneer u van plan bent een multifunctional voor kantoor aan te schaffen, dan neemt u natuurlijk geen genoegen met minder dan het beste. Uw printer moet betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. En niet te vergeten geschikt voor hoge printvolumes. Als dé kantoorprinter specialist van Nederland kunnen wij u de printers uit de Konica Minolta Bizhub serie van harte aanbevelen!

 

Over Konica Minolta

De oorsprong van het Japanse Konica Minolta gaat terug tot 1873. Konica Minolta is uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van kantoorapparatuur. Ook in Nederland is Konica Minolta zeer populair. Met name Konica Minolta’s award-winnende Bizhub serie is erg geliefd bij bedrijven. Deze multifunctionele printers helpen u uw workflow te stroomlijnen en uw productiviteit te verhogen. U kunt printen, kopiëren en scannen met hetzelfde apparaat.

De multifunctionals uit de Konica Minolta Bizhub serie

De multifunctionele apparaten in de Konica Minolta Bizhub serie onderscheiden zich door de laatste technologische snufjes, razendsnelle printmogelijkheden en gebruiksvriendelijke touchscreens voor een optimaal gebruiksgemak. Met Konica Minolta Bizhub bent u verzekerd van een naadloze software integratie en alle functionaliteiten die u nodig heeft.

De voordelen van Konica Minolta Bizhub

Omdat de Konica Minolta Bizhub apparaten specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijfsomgevingen, is er veel aandacht geschonken aan de veiligheid. De C35, C3350 en C454e zorgen er bijvoorbeeld voor dat vertrouwelijke informatie alleen toegankelijk is voor geselecteerde gebruikers. Daarbij staan de multifunctionals staan bekend om hun energiezuinigheid, waardoor u in de loop der jaren flink op uw energiekosten kunt besparen.

Manus van Kantoor de regionale Konica Minolta Bizhub dealer.

Om in Het Groene Hart de regionale Minoltadealer te kunnen is Manus van Kantoor een samenwerking aangegaan met één van de grootste Minoltadealers van Nederland. Deze dealer is al sinds 1979 exclusief dealer van Konica Minolta. Wij mogen meeliften op de kennis en ervaring van deze oudste Konica Minolta partner van Nederland.

Voor een Konica Minolta Bizhub machine bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Vertel ons wat uw wensen zijn en wij adviseren u over welk model het beste geschikt is voor uw onderneming. Ook kunnen wij de kosten en baten voor u inzichtelijk maken.