Wat doen we bij Manus aan Corona?

Inleiding

Op 16 maart 2020 heeft premier Rutte ons toegesproken. Samen met onze regering kiest hij er voor het virus maximaal te controleren en dat dit zal leiden tot een beheerste verspreiding, onder groepen die het minste risico lopen.  Hierbij moeten wij ons realiseren dat het maanden of zelfs langer kan duren om groepsimmuniteit op te bouwen en in die tijd moeten we mensen die een groter risico lopen zoveel mogelijk afschermen.

Manus van Kantoor blijft leveren!

Ons magazijn blijft open, wij blijven leveren en onze partners blijven produceren. Heb je vragen over een product, beschikbaarheid of bestelling bel ons op: +31(0)6 – 133 144 25 of mailto: info@manusvankantoor.nl Wij staan elke werkdag voor je klaar!

Voorraad hygiëne producten

Bent u opzoek naar bepaalde hygiëne producten neem altijd contact met ons op. Naast onze reguliere voorraad hebben wij kleine voorraden die wij met een volumebeperking bij onze fabrikanten kunnen inkopen. Het betreft Desinfecterende spray, -zeep (o.a. Dettol), Desinfecterende doekjes, hand desinfectie gel (Hantisept) en andere desinfecteermiddelen. Ook zakdoeken en handzeep.  Wij gebruiken graag onze contacten en relaties om u te kunnen helpen.

Note: De mondkapjes in ons assortiment worden voorlopig niet geleverd. De fabrikanten leveren deze aan de gezondheidszorg waar deze het hards nodig zijn, graag uw begrip hiervoor. 

Voor actuele informatie over de voorraden van onze hygiëne producten: https://www.manusvankantoor.nl/2020/03/18/update-voorraden-hygiene-producten/

Geen minimale bestelhoeveelheid voor thuiswerkers

Per direct heeft Manus zijn minimum bestelbedrag verlaagd naar nul euro en leveren op elk adres voor een gereduceerd verzendtarief van € 5,95. Al is het één pak papier of zijn het kleurpotloden voor de kinderen. Hoe klein de bestelling ook is, wij verzenden het naar het elk thuiswerkadres. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat geen collega iets te kort komt, zelf kosten moet maken of zaken moet voorschieten.

Thuiswerkplek verhuizing en – inrichting

Het kan voorkomen dat uw medewerker kantoorapparatuur, tekentafels en/ of speciale monitoren nodig heeft of dat zijn huidige werkplek tijdelijk thuis opgebouwd moet worden. Voor deze situaties introduceert Manus van Kantoor een verhuis en transport service.  Manus brengt en haalt alles bij elk bedrijf naar elke thuiswerkplek en weer terug. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tijdelijk een Turn Key werkplek huren

Heeft u medewerker een tijdelijke werkplek nodig? Bij Manus kunt u deze kopen, leasen en of huren voor een ‘korte’ periode. Neem contact op voor meer informatie. 

De Thuiswerkplek Check!            

Deze tijdelijke situatie kan nog wel eens lang gaan duren. Middels een eenvoudige checklist beoordeeld Manus, tegen een kleine vergoeding, de thuiswerkplekken van uw medewerkers en geeft een duidelijk advies op het gebied van ergonomisch werken. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld de zit instructie. Voorkomen is beter dan genezen. Ergonomisch werken leidt tot minder Ziekteverzuim en meer Productiviteit, ook thuis.

Note: Bij alle diensten worden de Corona maatregelen ( 1,5 meter afstand, geen handen geven e.d.) altijd en in alle gevallen door Manus in acht genomen

Tot slot

Heeft u vragen bel ons gerust op: +31(0)6 – 133 144 25 of mailto: info@manusvankantoor.nl  Wij helpen u graag en staan voor u klaar.

Wij wensen iedereen succes en sterkte met de ontstane situatie in ons land. Zorg goed voor uw naasten en voor uzelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *